In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Lékué

Keittiövälineet

Lékué on espanjalainen, innovatiivisia silikonituotteita valmistava yritys.

Käytännöllisyys, laatu ja avantgardistinen muotoilu ovat periaatteita, jotka Lékuélla ohjaavat tuotekehitystä. Jo yli 25 vuoden ajan yritys on onnistunut luomaan uudenlaisia ja nerokkaita tuotteita, jotka helpottavat työskentelyä keittiössä ja tuovat mielihyvää käyttäjälleen.

Vuonna 1999 Lékué kehitti platinasilikonia käyttävän valmistusmenetelmän, ja se hallitsee platinasilikonin käyttöä ruoan-valmistusvälineissä koskevaa Euroopan patenttia. Lékuén silikonituotteita käyttäessäsi voit olla varma, että tuotteesi on 100% turvallinen.

Tänäkin päivänä Lékué panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja yllättää innovatiivisilla tuotteillaan: höyrykääre, sitruspuristin, keittoverkko ja monitoimi-kannet ovat vain esimerkkejä viime vuosien merkittävistä ruuanlaittoa helpottavista uutuuksista. Vuonna 2009 Lékué on tuonut markkinoille erittäin tukevasta, uudenlaisesta silikonimas-sasta valmistetut Crystal-vuoat. Näissä vuoissa on onnistuttu silikonin joustavuuteen liittämään ominaisuus, joka perinteisesti on totuttu yhdistämään ainoastaan lasiin - läpinäkyvyys.