In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Genimap

Genimap GT Reittikartta Suomi Topo 2011, 2xDVD

Genimap GT Reittikartta Suomi Topo 2011, 2xDVD

Genimap GT Reittikartta Suomi Topo 2011, 2xDVD

TuoteGenimap GT Reittikartta Suomi Topo 2011, 2xDVD
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen470.00 €
Tuotenumero#17703
SaatavuusKevät 2014
Linkki valmistajan sivullewww.genimap.fi
Takuu-/Huoltotiedot

GT Reittikartta Suomi Topo 2011, 2xDVD

1 :50 000 maastokartat!

GT Reittikartta Suomi Topo on erikoistuote tarkkoja maastotietoja kaipaaville. Toposta löytyy maastokartat mittakaavassa 1:50 000 koko Suomesta.

Kartoille voi tehdä omia merkintöjä jotka näkyvät myös ohjelmasta tehdyillä paperitulosteilla. Esim. metsästysseura voi helposti tulostaa jäsenilleen jahtia varten käsikarttoja johon passipaikat on merkattu valmiiksi. Ominaisuutta hyödynnetään myös mm. puunkuljetuksessa.

Topo -versiossa on osoittekarttaa 85 kaupungista, joiden alueet ovat laajempia kuin Suomi -versiossa.Käytössä on yli 60 000 paikannimeä, osoitetietokanta, postinumero- ja kuntahaku. Kohteen voi hakea myös esim. YKJ tai WGS 84 koordinaattien avulla.Käyttäjä voi sijoittaa kartalle omia kohteitaan, jotka voidaan jakaa paikkaluokittain ja varustaa omilla symboleillaan. Omaan kohteeseen voi liittää tekstitietoa ja linkin kuvatiedostoon tai Internet-osoitteeseen. Karttanäkymästä voi ottaa paperi/pdf tulosteita. Tulosteissa näkyvät käyttäjän tekemät omat kohteet, reitit ym.

Ohjelma laskee ajoreitit nopeinta/lyhintä reittiä pitkin pohjautuen 23 tieluokkaan, joiden ajonopeuksia voidaan muuttaa. Reitinoptimointi suunnittelee tehokkaan reitin. Ohjelma laskee ajoaikataulut sekä kustannuksia polttoainekulutuksen, kilometrien, ajoajan, kiinteän reittiveloituksen tai näiden yhdistelminä. GPS-seurannassa ohjelma toimii navigoinnin apuna. Ajetun reitin saa lokitiedostosta, jonka perusteella reitin voi mitata. Ohjelma laskee myös kuinka pitkälle lähtöpaikasta voi tietyn ajoajan puitteissa päästä ja esittää sen kartalla.

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!