In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Jetboil

Jetboil Jetboil Flash JavaKit

Jetboil Jetboil Flash JavaKit

TuoteJetboil Jetboil Flash JavaKit
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen155.00 €
Tuotenumero#18005
Valmistajan tuotenumeroFLSHPSED
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 1-3 arkipäivää
Linkki valmistajan sivullewww.jetboil.com
Takuu-/Huoltotiedot

Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) matkakeitin valmiina Java Kit settinä, jossa vakiovarusteena mukana myös Coffee Press kahvipuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä missä tahansa. Pakkaukseen kuuluu myös Fuel Canister Stabilizer kaasupatruunan kokoontaitettava tukijalka. Molemmat lisävarusteet mahtuvat kuljetuksen ajaksi keittimen sisään. (Tuotekuvassa näkyvä kahvi ei kuulu EU-maiden toimitukseen).

Jetboil Flash on all-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuu sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen. Uusi, erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltin. Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Juomakansi sisältyy toimitukseen. Neopreeninen ulkopinta tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä ja kaasua ei kulu turhaan hukkaan.

Poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 2,5 minuutissa!
Astian koko 1,0L, sisällä mittaviivat. Korkeus pakattuna 180mm, halkaisija 104mm. Paino keveimmillään toimintakuntoisena 400 g ilman kaasua.

Toimitukseen kuuluu: Poltin integroidulla sytyttimellä, kuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi sekä turvallisuutta lisäävä, taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower talvikaasuja (ei sis.) 100g Jetboil Jetpower kaasusäiliöllisellä keittää jopa 12 litraa vettä Jetboil Flash keittimellä.

Suositellut lisävarusteet:
- Jetset Utensil Set ruuanlaittovälinesetti teleskooppi (UTNSFS)
- Hanging Kit ripustussarja (HNGKIT)
- Companion Cup kaverikuppi (CCP075-CIN)
- FluxRing 1,5L kattila (CCP150)
- Fry Pan paistinpannu (FRYPAN)
- Pot Support pannutuki (POTSPPRT)
- Jetpower seoskaasu 100g (JETPWR-100)
- Jetpower seoskaasu 230g (JETPWR-230)
- Jetpower seoskaasu 450g (JETPWR-450)
- Maintenance Kit (MNT100)

Sopii myös liikelahjaksi: Ideaali henkilökuntalahja ihmisille joiden työpaikka liikkuu tai ei ole kahvilan lähettyvillä.

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!